Welkom op de website van Ivy Global B.V.

Privacy verklaring:
Bij Ivy Global B.V.(KvK: 60538597 hierna te noemen “Ivy Global”, “wij”, we”, “ons” of “onze”, hebben we privacy hoog in het vaandel staan voor zowel onszelf als voor u als kandidaat, werknemer als ook andere relaties en bezoekers van de website.

In deze verklaring geven wij weer dat we ons houden aan de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Mocht u van mening zijn dat Ivy Global ergens niet in lijn met de wetgeving opereert laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Wij proberen er alles aan te doen om omissies te herstellen en staan altijd open voor verbetering.

Ivy Global kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten of omdat u via de website een formulier  “Schrijf je in” of “mail ons” invult en vrijwillig uw gegevens aan ons verstrekt. We kunnen ook gegevens van u verzamelen indien u deze heeft geplaatst op publieke middelen waaruit zou blijken dat u geïnteresseerd zou zijn in onze dienstverlening.

Indien u een formulier invult of een e-mail aan ons stuurt via sales@ivyglobal.eu; recruitment@ivyglobal.eu; info@ivyglobal.eu, registreren wij voor de communicatie:

Mail ons formulier:
– Uw naam
– Uw e-mailadres
– Uw telefoonnummer

Bij inschrijving:
– Volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats
– Curriculum Vitae
– Wat studeer je?
– Hoeveel uur per week ben je beschikbaar
Ivy Global verwerkt uw persoonsgegevens zodat we telefonisch contact met u op kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast zal Ivy Global de persoonsgegevens van kandidaten, werknemers en relaties verzamelen voor onze dienstverlening, persoonlijke ontwikkeling, salarisadministratie, werving & selectie, inzetbaarheid en om een opdracht bij de opdrachtgever te kunnen vastleggen in een overeenkomst en de overeenkomst met de opdrachtgever te onderhouden en na te komen.

Ivy Global verwerkt deze persoonsgegevens in een door Amazon (AWS) beveiligde recruitment omgeving en een CRM omgeving beschermt door het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.

Zodra er een formele overeenkomst ontstaat om diensten te verlenen zullen persoonsgegevens worden verwerkt in het boekhoudsysteem (Amazon, AWS beveiligd) met als doel communicatie, orderadministratie, verwerking van uren en werkzaamheden, facturering en financiële administratie. Hiervoor worden de benodigde zakelijke gegevens gebruikt en de persoonsgegevens van de medewerker of contactpersoon (naam, voornaam, email en functie).

Ivy Global maakt gebruik van cloudoplossingen voor de verwerking van de HR-payroll administratie, orderadministratie, verwerking van uren en werkzaamheden, CRM, facturering en financiële administratie. Met de providers van deze cloudapplicaties heeft Ivy Global, indien van toepassing, verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Ivy Global bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. U heeft het recht om ons opdracht te geven uw persoonsgegevens te verwijderen. Dat kunt u vragen als deze gegevens niet kloppen, niet compleet zijn of niet meer ter zake doen. Zodra er een formele zakelijke relatie ontstaat houdt Ivy Global zich aan de wettelijke bewaartermijnen.

Ivy Global verstrekt uw persoonsgegevens alleen na u toestemming aan derden. Het is belangrijk om te weten dat in het kader van een wettelijke verplichting Ivy Global gehouden kan zijn om informatie te verstrekken om te voldoen aan die wettelijke verplichting.

Ivy Global maakt via de website gebruik van derden zoals Google Analytics, Facebook Analytics of andere gelijksoortige applicaties. Via Google Ananlytics verzamelen we statistische gegevens, geen persoonlijke gegevens. Via Facebook en Google Adwords worden Marketing cookies ingezet die gebruik maken van uw persoonsgegevens.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar finance@ivyglobal.eu
Ivy Global zal zo snel mogelijk, maar binnen twee weken, op uw verzoek reageren.

Ivy Global neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van Ivy Global maakt gebruik van SSL en een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Ivy Global verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Ivy Global via finance@ivyglobal.eu

Het domein Ivy Global (www.ivyglobal.eu) is een website van Ivy Global B.V.
Ivy Global B.V. is als volgt te bereiken:
Vestigingsadres:
Paardenmarkt 1 co. C 14 2611 PA te Delft
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 60538597
Telefoon: +31-(0)6 23 109651
E-mailadres: finance@ivygobal.eu

 

April, 2018